Referenties

KLANTEN OVER TEN HERKEL

Al meer dan 15 jaar werken wij samen met Ten Herkel. Dit zegt misschien al genoeg over de kwaliteit die Ten Herkel levert. Met name op het gebied van meedenken en flexibiliteit blinkt Ten Herkel uit, soms weten weten zij beter wat we nodig hebben dan wij zelf!

De grafische wereld is een roerige wereld, maar Ten Herkel houdt zich hierin kranig staande. En niet voor niets, want ze leveren altijd kwaliteit voor een scherpe prijs. En omdat we al jaren met elkaar samen werken brengt dat als voordeel mee dat er meegedacht wordt maar ook dingen gesignaleerd worden.
En tot slot helpen ze altijd mee om de meest onmogelijke deadlines toch mogelijk te maken.

Ten Herkel is al jaren mijn vaste drukker.  Ik kom er ontzettend graag over de vloer; even sparren over papier, wat tips van de studio, de lopende opdrachten doorspreken met de projectbegeleider* en proeven bekijken bij de pers. Het is een ontzettend fijn team dat altijd klaarstaat en voor kwalitatief mooi drukwerk zorgt. 

Drukkerij Ten Herkel heeft een snelle, kwalitatieve en geweldige service. Door hun persoonlijke, enthousiaste werkwijze, wordt elk product een succes!

Een kracht van Drukkerij ten Herkel is altijd geweest om mee te groeien met alle ontwikkelingen in de grafische branche en hierin te durven investeren. Daarbij zijn natuurlijk de kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en creativiteit belangrijke factoren voor het succes van het bedrijf, dat in de jaren met recht is uitgegroeid tot Ten Herkel Grafisch Compleet. “Wij wensen en zij maken”, al 25 jaar lang naar volle tevredenheid.

Als je op zoek bent naar een drukker die met je meedenkt, nog geloofd in persoonlijk contact en kwaliteit als uitgangspunt heeft ben je bij Ten Herkel aan het juiste adres. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee. Dat doen wij ook al jaren 🙂

Sinds een jaar drukt Ten Herkel Grafisch Compleet het tweemaandelijkse magazine van de Golden Retriever Club Nederland (GRCN). Hoewel er sprake was van een (gedwongen) afscheid van de huisdrukker die veertig jaar het blad Golden Nieuws produceerde, is de overgang – ondanks de tijdsdruk – zeer soepel verlopen en is het bestuur zeer tevreden over de samenwerking. Dat geldt ook voor de hoge kwaliteit van alle uitgaven die de GRCN bij Ten Herkel laat maken. In 2016 drukte het grafisch bedrijf niet alleen het cluborgaan, maar ook een 160 pagina’s tellend Jubileumboek ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van de GRCN, diverse catalogi en ledenkaarten. De geleverde kwaliteit van al deze producten was (en is dat nog steeds) van een buitengewoon hoog niveau. 
Daar komt bij dat afspraken over vormgeving, afwerking en verzending van de diverse producten stipt worden nagekomen. Ook de contacten verlopen in een gemoedelijke sfeer. Als vereniging, die volledig wordt gerund door vrijwilligers, zijn we blij met die professionele support. In die zin onderscheidt Ten Herkel zich op dat punt van menig andere (grafische) onderneming. De GRCN heeft mede om die reden nog geen dag spijt gehad van de overstap. 

De lijnen zijn kort, zodat je helder en prettig kunt communiceren. Als ik een spoedje heb is dat geen enkel probleem en wordt er snel gehandeld. Het drukwerk ziet er over het algemeen zeer verzorgd uit. Ik heb altijd het gevoel dat ze graag met de klant meedenken. En ze komen hun afspraken na.

Na een zoektocht wie een bepaalde folder had gemaakt kwam ik bij super toeval 5 km verderop van mijn kantoor terecht bij Ten Herkel grafisch compleet. Sinds die dag maakt Ten Herkel voor Now New Next mijn kleine verpakkingen, banderollen, trendboeken, kaartjes etc. Mooi drukwerk, prachtige materialen met pregen en foliedruk. Betaalbaar en snelle levertijden. Kortom een grafisch totaalbedrijf dat service en kwaliteit levert. Een absolute aanrader.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt; dat is zaken doen met Ten Herkel in a nutshell. We hebben in de regel strakke deadlines die evenzo strak gemanaged moeten worden. Uitloop in levering of ‘nee dat kan niet’ pas daar niet bij en horen we dus ook niet. Tenzij iets echt niet kan natuurlijk. Daarnaast is de kwaliteit van drukwerk en producties top! Kortom; strakke gasten waar je op kunt bouwen!