Offset

brochure

OFFSET

Drukwerk voor elke dag.
Maar wel van deze tijd.
Wanneer kies je voor offset?
En wanneer is digitaal voordeliger?
Dat weten wij.

VOORDELEN VAN OFFSET

Grote aantallen

Offset is voordeliger bij grote aantallen. De pers wordt tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld. Totdat de precies de juiste kleuren op precies de goeie plek staan. En dan is het: draaien maar. Rammen tot die 10.000 fullcolour folders klaar zijn.
Of 100.000 leaflets met jouw nieuwste product. Volgende week nodig voor de vakbeurs?
Komt voor elkaar.

Altijd op voorraad

Offset is goedkoper voor grote aantallen. Dat is voordelig als je iets laat drukken wat je regelmatig nodig hebt. Briefpapier bijvoorbeeld, of enveloppen. Maar ook brochures die je komend jaar voor een aantal beurzen gaat gebruiken. Wij kunnen de voorraad voor je opslaan en bijhouden. Dan word je gewaarschuwd als ze bijna op zijn.

Goedkoop

Offsetdruk is goedkoper als je een folder, poster of brochure in grote aantallen wilt laten drukken. Hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs per exemplaar. De offsetpers wordt met de hand ingesteld, dat vraagt om grote precisie en kost meer tijd. Maar de inkt voor offset is veel goedkoper dan voor de digitale pers. Dus als de offsetpers eenmaal is ingesteld en hij draait duizenden stuks, dan wordt elk exemplaar goedkoper.

De kwaliteit van offset drukken?

Messcherp, constant en hoogwaardig.
Zoals je van ons mag verwachten.

brochure drukken

BROCHURES

10.000 fullcolour folders met jouw nieuwste product.
Volgende week nodig voor de vakbeurs? Komt voor elkaar.

huisstijl drukwerk

HUISSTIJL

Complete huisstijlen (briefpapier, enveloppen, visitekaartjes etc) uit onze offset drukpers. Met 1 kleur. 2 kleuren. Fullcolour. Dat kunnen wij als de beste. Want dat doen we al ruim dertig jaar. Dag-in-dag-uit.

visitekaartjes drukken preeg

VISITEKAARTJES

Hoeveel? 100? 250? 1000? Klaar als je ze nodig hebt.

TIP! Bestel visitekaartjes voor meerdere medewerkers tegelijk. Laat ze offset drukken. Zelfs als ze nog niet helemaal op zijn. Dat scheelt in de kosten. Daar letten wij op bij Drukkerij Ten Herkel.

hard cover boek

BOEKEN – HARD/SOFT COVER

Een boek offset drukken, dat betekent een behoorlijk aantal, dus dan ben je een serieuze schrijver. Of je hebt een jubileumboek samengesteld voor je voetbalclub, je hockeyclub of je postzegelverzamelaars-collega’s. Bedenk het maar, wij laten de persen graag draaien, zodat er een prachtig boek uitkomt. Mooi gebonden en voorzien van een zachte of een harde kaft. Of omslag. Of cover. Geef het beestje maar een naam. Jij bent niet voor niks de schrijver.

periodieken drukwerk

PERIODIEKEN

Het fullcolour maandblad voor 60.000 abonnees. De jaarlijkse Enkhuizer Almanak of een wekelijks huis-aan-huisblad voor alle inwoners van jouw gemeente; periodieken noemen we dat. Allemaal op vaste tijden terugkerende boeken, tijdschriften of bladen. De offsetmachine wordt altijd op het afgesproken moment vrijgemaakt en voorbereid voor jouw periodiek.
Vinden wij mooi werk.