WELKOM BIJ DE EURO 2021 POOL
VAN DRUKKERIJ TEN HERKEL

Hieronder lees je al het nieuws over de voetbalpool EURO 2021

Reacties:

WELKOM BIJ DE EURO 2021 POOL VAN DRUKKERIJ TEN HERKEL

Hieronder lees je al het nieuws over de voetbalpool EURO 2021

12 juli 2021
00.17 uur

THIJS IS COMING ROME

YES!
Gerechtigheid. Denk ik stiekem een beetje.
Ze hebben al die Brexit, zou wel een beetje overdreven zijn om dan nu de Europese titel te grijpen. Daarom: Forza Italia!
En Forza Thijs de Blok (De Blok bouw en verbouw bv)!

De enige echt nummer 1 van onze Euro 2021 voetbalpool.
Ook hier een terecht winnaar.
Al weken aan kop.
Met op nummer 2 Mitch Fokkenrood (Van Kreuningen Grafische Producties) en op nummer 3 Tries van Zeilschool de Vuurtoren.

Later vandaag de digitale prijsuitreiking.
Nu lekker slapen.

De walletjes,

Ducky

11 juli 2021

Z M OP!

Nog een uurtje of 3, dan weten we wie met de Europese én met ‘onze’ cup zwaait!
Ik zit te trillen op ’n stoel, schuif ongemakkelijk heen en weer en weet niet waar ik moet kijken. Naar voren dan maar, want daar staat m’n tv.

Z M OP Thijs!
Z M Op Mitch!
Z M Op René!

Z M OP allemaal.
Of niet natuurlijk.

De ballen,

Ducky

4 juli 2021

Coming home

Football is coming home, zingen de Engelsen.
Nou wij zijn al een tijdje thuis hoor, stelletje arrogantjes. En jullie zijn al een tijdje uit ons leven. Sinds 31 januari 2020 om precies te zijn. Dus, wat nou football is coming home? Football is leaving home, zou ik zeggen. Het echte voetbal wordt tegenwoordig gespeeld door Brazilianen, door de oude Hollanders, de Duitsers en de Fransen, maar die gaven toevallig even niet thuis deze zomer. Het echt voetbal wordt toch niet door zullie daar aan de andere kant van het kanaal gespeeld? La me niet lachen. Sinds 1966 geen pepernoot meer geraakt en nu de hoogmoed zingen. Niet doen, de val is dan nog veel harder. Want jullie komen zeker niet makkelijk langs de Denen. Maar ok, stel dat dit wel lukt… dan hoop ik op een finale tegen Italië en dan is het gebeurd. Dan komt voetbal thuis en krijgt ie eerst van di mama op z’n lazer omdat ie te laat is voor het eten. En  daarna krijgt ie een bord pasta voor z’n neus. Basta!

Michael Niebourg en de taart
Yes! VOLKOMEN terecht: hij stond na de kwartfinales op 50e plek van het tussenklassement en wint dus de enge echt Ducky Euro Taart: Michael Niebourg van EMP grafimedia. Hij schreef zich in als Michael en wilde daarmee een beetje anoniem blijven, maar helaas. Niet gelukt. Van harte Michael.
Het smikkelen kan bijna beginnen.

Even geduld aub
Wist je dat? Alle prijzen van deze nagelbijtend spannende voetbalpool komen pas naar je toe als de Europees kampioen bekend is.

De ballen,

Ducky

29 juni 2021

Oranje onderst

Ze hebben hem laten spartelen. Kan best hoor, dat De Ligt, Wijnaldum, De Jong en Depay Frank de Boer bewust hebben laten zakken voor z’n examen in de achtste finales. Gelukt, zou ik zeggen. En dan nu… vakantie!
Ja, zij wel, maar wij nog niet.
Stap over je teleurstelling heen, pak jezelf bij je nekvel en geef gas!
Geniet van België – Italië, hou een oogje in het zeil op Denemarken.
En op Thijs de Blok, want die begint die eerste plek zo langzamerhand voor zich op te eisen. Nou, dat zullen we nog wel eens zien.

Eerst die machtig mooie Ducky taart maar es afleveren bij Melanie Groen van Fletcher Hotels, want zij was de nummer 2 in het tussenklassement na de achtste finales. HiepHoi Melanie en eet smakelie!

De balletjes,

Ducky

21 juni 2021

Oranje bovenst

Kijk, dat Memphis nog niet in vorm is, ach. Komt wel goed tegen Portugal. Of Duitsland. Maar dat Gravenberch totaal niet meekon, terwijl heel Nederland al weken roept dat hij erin moet i.p.v. De Roon, dat baart me meer zorgen. Toch nog even wennen voor zo’n jochie, blijkbaar. Zelfs tegen de Macedoniërs.
Wel weer een oersaai potje trouwens. Bah. Zal blij zijn als de hekken zondag open gaan in Budapest. En dat onze mannen dan als hongerige leeuwen of stieren de arena bestormen. Memphis zet één van zijn Rollses naast het veld, stapt uit en legt er voor rust al drie in. Cristiano lebbert ongemakkelijk aan z’n Ikea-flesje-water en ziet dat het niet goed is.

En Thijs de Blok glimlacht. Hij staat op 1 en dat vindt ie wel best.

De ballen,

Ducky

18 juni 2021

Welkom Marcel
(maar wel een beetje rustig aan hè)

Zal het snel uitleggen.
‘Wij van de drukkerij’ hebben 3 pools: 1 voor klanten (dat is deze), 1 voor vrienden van deze eend en 1 voor onze collega’s.
Op nr 4 in ons klassement staat Marcel van Rouwendaal. Leuk voor hem. De oplettende deelnemer denkt nu: Wat doet die gozer daar? Nooit eerder gezien.
Klopt, Marcel komt met stip binnen op 4. Hij kan er niks aan doen, maar Marcel deed tot nu toe mee aan mijn bloedeigen vriendenpool. En ik dacht: zal wel een vriend van een vriend zijn, want mijn vriend is ie niet. Nee dus. Om een of andere reden kreeg Marcel een verkeerde link en kwam hij automatisch daar terecht.
Hoe dan ook: Marcel is waar hij wezen moet. Welkom.
Maar daar is niet iedereen blij mee natuurlijk, want het blijkt een pittige concurrent van Hellen. En sinds kort van Tim Bogaerts. Ineens was ie d’r, die Tim. Samen met Hellen op 1. Gekke jongen.

Verder nog iets? Oranje nog gespeeld ofzo? Jawel. Regelmatige overwinning. Saai. Ben jij gek of zo? Twee weken geleden hadden we dit niet durven dromen.
Zomaar naar Budapest. Lekkah!
Trouwens: 18 van jullie hadden de uitslag goed; 2-0. Knap hoor.

De ballen,

Ducky

17 juni 2021

De magische 100!

Deze eend kan zijn ogen niet geloven, maar tot nu toe is zij de meest stabiele goeie voorspeller van ons allemaal: Hellen Rotteveel. Na alweer een sterke pot van de Italianen, doorbrak Hellen de magische grens van 100 punten! Zoveel mazzel kan bijna geen toeval meer zijn. Er zijn nu 16 wedstrijden gespeeld. Hellen scoorde 5 x 5 punten en 5 x het maximale aantal van 15 punten! Dames en heren voorspellers, in de lange historie van dit spel maakten wij dit niet eerder mee. We zouden je bijna een extra prijs uitreiken, Hellen, maar helaas voorziet ons reglement hier niet in. Dus kan ik niet anders doen dan je een Duckykus geven. En een diepe buiging voor  je maken.

Oja, bijna vergeten dat ‘we’ vanavond weer spelen. Hellen voorspelt 3-1.
Ik zit relaxed te kijken.

De ballen, Ducky

14 juni 2021

friedreetwie

Ik heb t altijd al gezegd: FdeB is de best denkbare opvolger van Koeman. Helder in zijn plannen, vlotjes in de communicatie en tactisch mega slim.
Voor mij was het dus geen verrassing dat ‘we’ met deze vrijdrietwee, of drievijftwee, of drietweedrietwee de Oekraïners versloegen.
Volgende keer niet meer de teugels vieren bij een voorsprong, dan komt het helemaal goed. Ook met De Roon, ook met Weghorst, ook met Van Aanholt en zeker met Hellen Rotteveel van Manege Hallinckveld. Want zij is tot nu toe de Dumfries van onze pool; en maar gas geven langs die zijlijn om bij het laatste fluitsignaal te eindigen aan kop van het klassement. Lekker bezig Hellen.

13 juni 2021

hartelijk dank

Zo, dat werd een lange avond. De spanning liep zelfs hoger op dan op een doorsnee EK-avond… blijft ie in leven? Dan heb je het toch ineens over hele andere hoofdzaken dan een voetbalpool. Maar gelukkig: Eriksen is er nog en zijn voetbalmaatjes speelden door.
Dus kunnen ook wij weer terug naar onze hoofdzaak. Denise van Kreuningen nam een gok door Finland van Denemarken te laten winnen: 1-0. De volle 15 punten. Lekker hoor Denise, je stormt zomaar de Top 50 in. Jawel, das best goed hoor.

Moeten we het nog over Oranje hebben?
Denk ’t niet. Succes vanavond.
En wind je niet te veel op, das beter voor je rikketik.

Ducky

11 juni 2021

lekker potje

Wow! Wat een lekker potje zeg.
Van begin tot bijna eind golfde het op en neer.
Met een bijna ondraaglijke spanning.
Ik vond Djokovic – Nadal nogal legendarisch. Jullie?
Hoorde dat Italië – Turkije stuk minder leuk was, maar wel terecht.
Wat zullen ze trots zijn: Hellen Rotteveel, Thijs de Blok, Tries, Vivian Arndt en Petra Hoogkamp… allemaal het maximaal aantal van 15 punten in de pocket.

Kennen jullie dat spreekwoord? Was iets met hoogmoed en val.

Fijne wedstrijd,

Ducky Druk

10 juni 2021

…nog 24 uur

Geen verstand van voetbal?
Dat bleek de afgelopen jaren een garantie voor succes!
Je hebt nog de tijd tot vrijdag 11 juni.
Om 17.00 uur sluit de inschrijving.

Helaas, de inschrijving is gesloten

3 juni 2021

Het kan nog makkelijk

Wat?
Alle uitslagen van Oranje opnieuw invullen na dit inspirerende potje tegen Schotland.
Je hebt nog tot 11 juni 12.00 uur.

Klik hier om je uitslagen in te vullen

26 mei 2021

Nog 14 dagen, dan rolt ie…

Oranje – Oekraïne? 3-1. Eitje.
Maar kun jij ook Wales – Zwitserland goed voorspellen?
En Portugal – Frankrijk?
Doe je best!
Klik hier om je uitslagen in te vullen.

Reacties:

9 comments

 1. Dag lieve Denise, Portugal is al naar huis, dus helaas ga jij geen punten daarvoor ontvangen. Maar als je bij de puntentelling kijkt zie je dat de juiste voorspelling 35 punten oplevert.

 2. Hoi Ducky, hoeveel punten is het waard als je de winnaar van het EK goed hebt voorspeld?

 3. Heerlijk bezig Ducky Druk! 😉
  #nog net niet laatste 😂

 4. Zat in spam, heb t nu hoor. Thanks! Suc6 iedereen! 🙂

 5. @Ducky Helaas nog geen uitslagen van wat ik had ingevuld ontvangen.. Ik wacht het nog even af 🙂

 6. @Ageeth….. heb je de uitslagen ontvangen?

 7. Hallo, op de valreep ingevuld, maar geen foto van mijn uitslagen gemaakt. Kun je mijn invullijst mailen?

 8. Dat wordt weer lachen, gieren en brullen met die Ducky. Maffe eend!

 9. Ja, leuk! Ik ga snel invullen.

Write a Reply or Comment