Premiums

PREMIUMS

Het bedrukken van kleine oplages relatiegeschenken.
Of premiums.
Flatbed print noemen ze dat.
Dus niet meteen duizenden stuks.
Minder mag ook.
Tot 7cm hoog en in meerdere kleuren.
Kan best, we zijn toch aan het drukken. De hele dag.

VOORDELEN VAN PREMIUMS

Kleine oplages

Bij de meeste premium leveranciers begint een bestelling bij aantallen van zo’n 250 stuks. Wij doen niet zo moeilijk.
We printen ook kleinere aantallen.
25 pennen voor bijzondere meeting met buitenlandse gasten?
50 USB-sticks met jouw logo voor je collega’s met Sinterklaas?
Doen wij graag.
Want wij zijn Ten Herkel.

TH_0192

PENNEN

Weet je nog? Die dingen waar je mee schrijft, pennen. Dus niet de hele dag tikken op je smartphone of laptop; schrijven is goed voor je. Dan drukken wij er een leuk tekstje op. Of een mooi meerkleurig logo.

Schrijf het maar, dan drukken wij het even.
We zijn toch bezig.

TH_0189

GOLFBALLEN

Superstrak dat flatbed-logo op die golfbal. Van welk merk dan ook. Je kunt de bal vol raken, jouw logo blijft zichtbaar. In welke kleur dan ook. Behalve als je in het water slaat. Da’s een gevalletje pech.

TH_0191

PUSH-CLEAN

Heel handig dit doosje. En vernieuwend. Druk op de deksel en het strak opgerolde doekje vult zich automatisch met een lekker geurend goedje. Om even je handen schoon te maken. En op de deksel kun jij jouw boodschap kwijt. Opvallend en toch leuk. Omdat het een goed kadootje is. Daar scoor je mee. Echt.

TH_0193

SMARTPHONE HOESJES

Het voordeel is dat wij flatbed drukken in kleine oplages. Dus je hoeft geen honderden telefoonhoesjes te bestellen of duizenden USB-sticks. Wij drukken ook 25 stuks. Omdat wij houden van ons vak. Voor klein en groot.

TH_0203

PRINTEN OP HOUT

Ja, dat is echt bijzonder en mooi: printen op hout. Dus niet branden maar echt drukken. En ook in meerdere kleuren. Dat moet je eigenlijk een keer zien. Kom maar eens kijken.

TH_0202

PRINTEN OP PVC

Als we op hout kunnen printen, dan ook op pvc. En omdat pvc in elke denkbare vorm kan worden gegoten, drukken wij elke gewenste afbeelding in meerdere kleuren. Zo vaak als je wilt. Onze flatbed-specialist kan niet wachten.